Bergen:

Siktet for drap - hadde felles barn

En kvinne i 30-åra er død etter en hendelse på et hotell for ukrainske flyktninger i Bergen. Den avdøde og den siktede hadde et barn sammen.

En kvinne er død etter en hendelse på et hotell for ukrainske flyktninger i Bergen. Den avdøde og den siktede hadde et barn sammen. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet meldte tirsdag om at en alvorlig skadd kvinne var funnet på et hotell i Bergen.

Hun ble brakt til sykehus med kritiske skader.

Tirsdag kveld opplyste politiet at kvinnen er bekreftet død. Hun ble funnet på et rom på Magic hotell i Solheimsviken i Bergen, opplyser politiet.

En mann er siktet for forsettlig drap.

- Det vil bli gjort et arbeid for å avklare hans strafferettslige tilregnelighet, sier politiadvokat Are Nygård Berg i en pressekonferanse i Bergen ved 21-tida tirsdag.

Hadde felles barn

Politiadvokaten opplyser under pressekonferansen at det er en kvinne i 30-åra som er død.

Hun var ukrainsk flyktning og bodde på Magic hotell, som er et mottak for ukrainske flyktninger. Den siktede mannen er i slutten av 30-åra og er opprinnelig fra Aserbajdsjan. De har hatt en parrelasjon, men politiet vil ikke gå inn på hvilken relasjon de hadde nå.

De to har et barn sammen, opplyser politiet. Barnet ivaretas av barnevernet.

- Barnet var bosatt der med sin mor, men barnet skal ikke ha vært tilstede på åstedet når handlingen skjedde, sier Berg.

Har du video, bilder eller tips? Send til Dagbladet her eller ring oss på 24 00 00 00!

Utvidet siktelsen

Mannen ble pågrepet på stedet uten dramatikk, opplyser politiet til BT. Han har latt seg avhøre. Han ble først siktet for grov kroppsskade, og siden ble siktelsen utvidet til drap.

Politiet har avhørt noen vitner, og det vil bli foretatt flere vitneavhør i løpet av kvelden. I tillegg vil det bli gjennomført ytterligere tekniske undersøkelser, opplyser politiet tirsdag kveld.

- Vi har ingen opplysninger om at noen har sett den aktuelle hendelsen, sier politiadvokaten under pressekonferansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer