Null i inntekt: -Absurd

De høye strømprisene har rammet næringslivet hardt. - Vi har gjort det som kan gjøres, sier Tom Greni, som driver flere populære utesteder i Bergen.

VURDERER Å STENGE AVDELINGER: Tom Greni i Ricks Holding AS driver flere utesteder på Zachariasbryggen. Han sier at de nå vurderer å stenge avdelinger i ukedagene. Foto: Angelica Hagen / Dagbladet
VURDERER Å STENGE AVDELINGER: Tom Greni i Ricks Holding AS driver flere utesteder på Zachariasbryggen. Han sier at de nå vurderer å stenge avdelinger i ukedagene. Foto: Angelica Hagen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): - Fortjenesten går rett ut av vinduet, sier daglig leder Tom Greni i Ricks Holding AS, som driver flere populære utesteder i Bergen. Flere av dem ligger på Zachariasbryggen, på folkemunne kalt «Zachen».

I august kom strømregninga på 350 000 kroner, forklarer han. I samme måned i 2019 var beløpet 100 000 kroner.

- Det betyr at vi hadde null i inntekt i august, sier Greni.

Det er innført en rekke strømbesparende tiltak. Det er tatt grep opp mot ventilasjon, det er satt en tidsbegrensning på varmeovner og avdelinger er stengt ned.

- Vi har gjort det som kan gjøres, sier han.

Les alle saker fra Bergen her.

Reduserer drift

- Dere har stengt ned avdelinger?

- Foreløpig er det avdelinger på uteserveringene. Vi har redusert halve uteserveringen på Zachariasbryggen. Så regner vi med å stenge ned noen spiseavdelinger over jul. Det kan bli til at vi stenger ned noen av avdelingene i ukedagene og bare holder åpent i helgene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.