Kamelen-konsert stoppet fire ganger

Konserten skal ha blitt stoppet hele fire ganger.

- RO DERE NED: Artisten Kamelen så seg nødt til å avbryte tirsdagens konsert flere ganger. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
- RO DERE NED: Artisten Kamelen så seg nødt til å avbryte tirsdagens konsert flere ganger. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kamelen sin konsert på Bergenhus festning ble avbrutt på grunn av stor trengsel ved scenen, skriver Bergens Tidende.

- Vi har en patrulje på stedet fra forebyggende seksjon, og vi sender bort en patrulje for dirigering når konserten er ferdig. Ellers er det helt udramatisk, sier operasjonsleder Beate Træen til Dagbladet.

Foto: Snapchat
Foto: Snapchat Vis mer

BT sin reporter på stedet melder at ungdommer måtte løftes over gjerdet ved scenen.

Noen skal ha kommet gråtende ut, og reporteren på stedet forteller at en gutt kom ut helt blek i ansiktet med blå lepper.

- Det ble tatt bort noen ungdommer, men patruljen har dialog med Bergen Live og de ser ut til å ha god kontroll, sier Træen til Dagbladet.

Trengselen ved scenen var stor helt fra start, og i låt nummer to måtte Kamelen stoppe konserten, samt henvende seg til publikum.

- Dere må roe dere ned, skal artisten ha sagt fra scenen, ifølge BT.

Ifølge avisas reporter ble konserten stoppet totalt fire ganger etter at den startet klokka 12.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer