Ble lam etter lekeland-ulykke

Ole Kristoffer Relling (42) ble lam etter en ulykke på Leos Lekeland i 2019. Han gikk til sak og vant. Denne uka møtte han lekelandet i retten - igjen.

ALVORLIG SKADD: Ole Kristoffer Relling ble alvorlig skadd da han slo hodet i en bjelke på Leos Lekeland. Her er han på Haukeland universitetssjukehus etter ulykken. Foto: Privat
ALVORLIG SKADD: Ole Kristoffer Relling ble alvorlig skadd da han slo hodet i en bjelke på Leos Lekeland. Her er han på Haukeland universitetssjukehus etter ulykken. Foto: Privat Vis mer
Publisert

BERGEN (Dagbladet): Turen til Leos Lekeland på Kokstad i Bergen endte i et mareritt for småbarnsfar Ole Kristoffer Relling.

11. august 2019 var han på lekelandet med en kamerat og sønnen på halvannet år. Da han skulle hjelpe sønnen opp trappa til «tigersklia», slo han hodet i den gule bjelken på toppen av platået.

- Jeg setter fra meg guttungen og reiser meg opp. Så smeller det. Jeg skjønner ikke hva som skjer, men mister balansen. Jeg prøver å strekke ut armen for å holde meg fast, men det går ikke. Jeg faller inn i nettinga og sklir nedover. Der blir jeg liggende på bunn uten mulighet til å bevege armer eller bein, eller rope etter hjelp, sier han til Dagbladet i dag.

Han ble lam fra nakken og ned etter hendelsen, men har siden klart å trene seg opp igjen. I tre år har han kjempet en kamp mot Leos Lekeland, som tidligere er omtalt av blant andre NRK og BA.

Han vant en knusende seier i tingretten, men gleden ble kortvarig. Tirsdag og onsdag denne uka gikk ankesaken i Gulating lagmannsrett.

Dagbladet har vært i kontakt med lekelandets advokat, Harald Holm Glad, som sier at Leos Lekeland ikke ønsker å kommentere saken nå, ettersom det pågår en rettsprosess.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer