Overgrepssaken i Bergen:

Anmeldte etter Instagram-innlegg: - Klump i magen

Den tiltalte 25-åringen som i helga ble hengt ut av artisten Kamelen i sosiale medier, ble så seint som i desember anmeldt for nok et forhold. Anmeldelsen ble levert etter at kvinnen så på Instagram at mannen var tiltalt i en annen straffesak.

MASSIV OPPMERKSOMHET: Den siste uka har det vært massiv oppmerksomhet rundt overgrepssaken i Hordaland tingrett. Foto: Gorm Kallestad / NTB
MASSIV OPPMERKSOMHET: Den siste uka har det vært massiv oppmerksomhet rundt overgrepssaken i Hordaland tingrett. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Dagbladet): - Da jeg så at han var tiltalt, kjente jeg det i hele kroppen. Jeg fikk en ekstremt stor klump i magen da jeg så innlegget på Instagram, sa den ene fornærmede i den pågående voldtektssaken i Hordaland tingrett.

Ifølge tiltalen ble den da 18 år gamle kvinnen utsatt for en sovevoldtekt i juli 2018. En 25 år gammel mann er tiltalt for dette. Han er en av totalt fem menn i 20-åra som står tiltalt i den mye omtalte overgrepssaken i Bergen.

Tre av de fem mennene er tiltalt for en gruppevoldtekt i 2021. En av disse er igjen også tiltalt for seksuell omgang med en mindreårig i 2020, sammen med to andre menn.

En av disse to er 25-åringen som nå også er tiltalt for sovevoldtekten. Mannen nekter straffskyld.

- Visste hva han var i stand til

Kvinnen anmeldte først dette forholdet i desember i fjor, etter at hun i et innlegg på Instagram så at hans navn var blant oppramsingen av de fem tiltalte.

Nettstedet Document.no publiserte i fjor høst en sak om tiltalen. De tiltalte mennene ble navngitt i kommentarfeltet. Denne saken ble den gang delt av artisten Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent under navnet Kamelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.